Sitemap

yesterday

Kunstenaarsgesprek o.l.v Alex de Vries

Op 22 november om 16.00 uur vindt het tweede kunstenaarsgesprek o.l.v. Alex de Vries plaats. Het gesprek zal gevoerd worden met drie exposanten uit de tentoonstelling LABYRINT. Met Robbie Cornelissen, Rosa Everts en Ronald de Ceuster.

Programma VIVA-festival

21 en 22 november 2009, in P.ART of your life om 20.00 uur

Labyrint Persbericht

20091011

11-10 t/m 22-11-2009 (opening zondag 11 oktober om 16.00 uur)

Rosa Everts
Robbie Cornelissen
Ronald de Ceuster
Kim Habers
(en Marieke de Jong)

Na OPMAAT, de eerste tentoonstelling in P.ART of your life, stond ik voor de moeilijke keuze wat te doen met de monumentale tekening, die Kim Habers rechtstreeks op de wand had aangebracht. De tekening liet een enorme hoeveelheid aan lagen, perspectieven in een harmonieus opgebouwde chaos zien zoals alleen zij die kan creëren. Hoewel het werk zo plat als een dubbeltje was bood het de toeschouwer letterlijk enorm veel ruimte. Toen ik vervolgens in Den Bosch in de tentoonstelling Stressed Spaces de nieuwste animatiefilm, 'Labyrinth Runner' van Robbie Cornellissen zag werd het idee geboren voor Labyrint.

P.ART of your life speelt DOOR JOU

20090901

In relaties ontstaan patronen en opvattingen over de ander. Het gevoel de ander "te kennen" en te weten wat goed is voor de ander kan bouwstenen voor de relatie geven maar kan ook de relatie ondermijnen.

Kunstenaarsgesprek met Alex de Vries

Op zondag 14 juni praat Alex de Vries om 16.00 uur met Sachi Miyachi en Kim Habers over hun aandeel in de tentoonstelling. Alex de Vries is auteur/adviseur. Hij verzorgt de BKKC-kunstenaarsgesprekken in Museum De Pont in Tilburg. U kunt dit kunstenaarsgesprek voor € 5,- bijwonen (incl een drankje en een hapje). Reserveren 038-4607200 of Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .

Feestelijke opening

OPMAAT van 17 mei t/m 28 juni

De opening van de eerste tentoonstelling in P.ART of your life is op zondag 17 mei verricht door Ranti Tjan, directeur van Museum Gouda. De openingsperformance is gedaan door Foamlab.uit Amsterdam. Het Zwolse koor Puur Zang heeft enkele liederen ten gehore gebracht.

facebooklinkedinflickrtwitter