Sitemap

UNTITLES

UNTITLED_monument_web

P.ART of your life nodigt u van harte uit om op zondag 11 maart om 16:00 uur de opening van de tentoonstelling UNTITLES bij te wonen.

Titels, Ondertitels en 'Zondertitels' vormen het uitgangspunt en de essentie van deze expositie, die de resultaten toont van een samenwerking tussen filoloog Mattias Van de Vel (BE) en beeldend kunstenaar Joost Bakker (NL). Naast een geanimeerd UNTITLES-drieluik zal er een serie artefacten, tekeningen en animaties worden getoond.

Rik Smit, taalkundige en schrijver van o.a. het boek 'Dageraad', zal tijdens de opening (reflecterend op de expositie) een spannend betoog geven over de ontwikkeling van taal/tekens vanuit de vroegste (getekende!) uitingen van de mens.

Dichteres Hagar Peeters verleent haar vriendelijke medewerking door haar bijzondere gedicht 'Zonder Titel' uit de bundel 'Wasdom' voor participatie in deze UNTITLES-presentatie beschikbaar te stellen.

De tentoonstelling loopt van 11 maart tot en met 21 april en is te bezoeken van donderdag tot en met zaterdag van 13:00 tot 17:00 uur.

[*UNTITLES ; hoewel een sluitende definitie ontbreekt, kan een UNTITLE beschouwd worden als (1) een getekende ietwat lange, zich als een mantra herhalende 'zondertitel'; (2) semiotisch steekspel in het overgangsgebied tussen tekening, video en het grafische en taalkundige domein; (3) subtiele verwijzing naar het titel-geen-titel-en-toch-een-onder-titel-fenomeen.]

De tentoonstelling is mede mogelijk gemaakt door de Stichting Stokroos, Brouwers Accountants en de Gemeente Zwolle

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

/images//images//images//images/
facebooklinkedinflickrtwitter