Sitemap

Prone to Wander

Prone to Wander 

schilderijen van Roos van Dijk en Simone Albers en ruimtelijk werk van Claartje van Beuningen

12 januari t/m 23 februari 2013

Drie alumni nog maar net afgestudeerd bij ArtEZ/ Arnhem tonen recent werk. Naast de presentatie van recente schilderijen experimenteren de schilders Roos van Dijk en Simone Albers in de ruimte van P.ART of your life met de derde dimensie.

Mr_Motley_-Prone-P.ART_kopie_kopie

Faster or Slower 

In de projectieruimte is vanaf 12 Januari Faster or Slower, de tweede episode van het zesluik Modern Times, een videoprogramma van Cinema Zuid te zien.

Zesentwintig films van één minuut, gewijd aan snelheid en haar stiefzusje vertraging. Sneller, steeds sneller is het streven. Sinds kort denken we zelfs sneller dan het licht te kunnen. Waarom willen we alles altijd razendsnel, is zelfs het denken 'snel' geworden en wil 'slow cooking' maar geen wortel schieten in onze keukens? 
Met nieuw, op uitnodiging van Cinema Zuid geproduceerd werk van Wim van Egmond, Pia Maria Martin, Aernout Mik, Claudette van de Rakt, en Julia Willms; historische beelden over een trein die over water glijdt en de demonstratie van de eerste highspeed-camera, en jeugdwerk van o.a. Ed van der Elsken, Guido van der Werve en Rose Butler. 

Een tweemaandelijks film- en videoprogramma met éénminuutfilms over de zegeningen van de moderne tijd en haar schitterende valkuilen. Samengesteld door Sacha Bronwasser, kunstrecensent van de Volkskrant en Lucette ter Borg, auteur en kunstrecensent van het NRC Handelsblad met adviezen van Dana Linssen, filmrecensent van het NRC Handelsblad.

Van 1 november 2012 t/m 1 november 2013, door heel Nederland te zien in diverse presentatie-instellingen voor hedendaagse kunst.
 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

/images//images//images//images/
facebooklinkedinflickrtwitter