Sitemap

DE BESTE WENSEN VOOR 2010

Pim Trooster

Dit is mijn eerste weblog op de nieuwe P.ART of your life website.

Op 9 december jl. werd op de Verhalenboot aan de Thorbeckegracht te Zwolle de winnaar van de actie ‘Win een website’ gekozen en bekendgemaakt. Het winnende project kreeg een volledig door Woosh! Webdesign verzorgde website cadeau. Deze sympathieke actie van Samen Maken We De Stad werd verrassend gewonnen door P.ART of your life.

Inge Pluijlaar en René Rikkers waren al geruime tijd in opdracht van P.ART of your life, bezig met het ontwikkelen van de nieuwe website voor P.ART of your life. Op 23 december werd in Hotel Wientjes het stokje door Inge Pluijlaar overgedragen aan Franklin Kramer van Woosh! Webdesign. Supersnel is de website omgebouwd naar een Joomla CMS website zodat de website in het vervolg veel dynamischer kan gaan functioneren. Ik ben er erg blij mee en zal vanaf nu met grote regelmaat alles dat er in en vanuit P.ART of your life wordt georganiseerd met jullie gaan delen.

Op deze p.log-pagina ga ik ook verslag doen van mijn bevindingen over de diverse tentoonstellingen die ik zoal bezoek. Ik hoop dat de site een levendige en goed bezochte kunstplek gaat worden.

Rest mij enkele mensen te bedanken:

  • Annemiek de Wolf de ideeënmakelaar van Samen maken we de Stad
  • Inge Pluijlaar en René Rikkers, voor de ontwikkeling van de website
  • Han Brouwers directeur van Brouwers Accountants voor het ter beschikking stellen van de tentoonstellingsruimte.
  • Franklin Kramer van Woosh! Webdesign voor de donatie, de hosting en de verdere aanpassingen aan de door Inge Pluijlaar voorontwikkelde website.
  • 35 van de 39 gemeenteraadsleden voor het steunen van amendement 18, ingediend door de CDA-fractie samen met de fracties PVDA, SP en De Groenen/Groenlinks, waardoor P.ART of your life, de komende vier jaren zeker is van financiële ondersteuning door de Gemeente Zwolle.

Pim Trooster

Reacties  

 
0 #1 2010-01-08 23:48
Pim,

Van harte proficiat met de nieuwe website. Ik hoop dat je er net zoveel plezier aan zult beleven als dat wij hebben beleefd om te hem te bouwen.

Met een hartelijke groet,
Franklin Kramer
Quoting
 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

/images//images//images//images/
facebooklinkedinflickrtwitter