Sitemap

KunstVlaai 2010

balkje_vlaai

P.ART of your life (voorheen Safe) wil ook dit jaar weer hoge ogen gooien op Kunstvlaai, die van 15 t/m 23 mei 2010, wederom door het Sandberg Instituut wordt georganiseerd, in en rond de Westergasfabriek, te Amsterdam

Theme work #6

Theme work #6  de installatie die Wouter Klein Velderman ontwikkelde en bouwde in de ruimte van P.ART of your life wordt namens P.ART of your life, van 15 t/m 23 mei gepresenteerd op het plein voor het Zuiveringsgebouw tijdens de Kunstvlaai bij de en rond de Westergasfabriek in Amsterdam. Op nog nader aan te geven tijdstippen zullen er tijdens de duur van Kunstvlaai 2010, muzikale performances worden gegeven in de installatie.
Na de ‘Grashouder’ van André ten Broeke en Jasper Niens in 2004 en de ‘Driewielers’ van André Kodde in 2008 (toen nog namens Safe) denkt P.ART of your life, met Theme work #6 weer een spraakmakend project te kunnen presenteren in 2010 

Dolen

Dolen is een collectief project van Marriëtte Linders, Geert Bartelink, Tabitha Brouwer en Marisa Rappard. Dolen is een samenwerking van vier kunstenaars, die een sterke verwantschap met elkaar voelen. Zij tonen hun werk als een beeldverhaal. Ieder werk laat een deel zien van een op drift zijnde wereld.
Met dit project dat u direct bij het binnengaan van de Gashouder zult aantreffen denkt P.ART of your life ook deze Kunstvlaai-editie (na Anno Dijkstra in 2004, Edwin van Heijningen in 2006 en Nicolette Klerk in 2008 toen nog namens Safe) weer een opvallend goed verzorgde presentatie in de Gashouder te geven. 

 

 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

/images//images//images//images/
facebooklinkedinflickrtwitter